- تاریخ : 10th می 2021
- موضوع : دستهبندی نشده
- بازدید :
- نظرات : بدون نظر

غذای رژیمی با سبزیجات
انواع غذای رژیمی با سبزیجات
سبزیجات بخش جدا نشدنی غذاهای رژیمی هستند، سبزیجات معمولا کالری کمی به بدن میرسانند و به دلیل محتوای فیبر غذایی بالایی که دارند خاصیت سیرکنندگی داشته و مدت زمانی طولانی جلوی پرخوری شما را میگیرند. شما میتوانید با سبزیجات مختلف غذاهای بسیار خوشمزه ای تهیه کنید و بدون این که احساس گرسنگی داشته باشید لاغر شود و به وزن دلخواه خود برسید. در ادامه مقاله میتوانید ۱۱ طرز تهیه غذای رژیمی با سبزیجات را بیاموزید.
۱- کاسرول کدو سبز و سیب زمینی
مواد لازم کاسرول کدو سبز و سیب زمینی
کدو سبز | ۱ تا ۲ عدد |
روغن زیتون | به مقدار لازم |
گوجه فرنگی | ۵ تا ۶ عدد |
نمک | به مقدار لازم |
سیب زمینی کوچک | ۴ تا ۵ عدد |
فلفل سیاه و پاپریکا | به مقدار لازم |
سیر | ۲ حبه |
آویشن ترجیحا تازه | ۱ قاشق سوپخوری |

طرز تهیه کاسرول کدو و سیب زمینی رژیمی
طرز تهیه کاسرول کدو و سیب زمینی
این غذا برای ۵ نفر کافی است و انرژی ای که به هر نفر میرسد حدود ۲۸۰ کالری است.
• بهتر است کدو سبز ،سیب زمینی و گوجه هایی که انتخاب میکنید از نظر قطر اندازه یکسانی داشته باشند.
• تمام سبزیجات را حلقه ای برش بزنید. نیازی به گرفتن پوست کدو و سیب زمینی نیست.
• یک ظرف دایره ای یا بیضی شکل مناسب فر انتخاب نمایید و از یک طرف شروع به چیدن حلقه های کدو، گوجه و سیب زمینی به حالت ایستاده نمایید.
• بعد از چیدن تمام ورقه های سبزیجات رویشان نمک ، فلفل سیاه و پاپریکا بپاشید.
• سیر و آویشن تازه را خرد کرده رویشان بپاشید.
• مقداری روغن زیتون روی سبزیجات اسپری کنید یا با برس سلیکونی رویشان بکشید.
• فر را بادمای ۱۹۰ درجه سانتیگراد روشن کنید تا گرم شود سپس روی ظرف را فویل بکشید و به مدت ۴۵ دقیه در فر بگذارید بپزد.
• فویل را از روی ظرف برداشته دوباره ۱۵ دقیقه دیگر در فر بگذارید تا زمانی که لبه های سبزیجات ترد و طلایی شود.
۲- خوراک قارچ و هویج بخار پز
مواد لازم خوراک قارچ و هویج بخار پز
قارچ | ۴۰۰ گرم |
هويج | ۲ عدد بزرگ |
پياز | يك عدد كوچك |
فلفل دلمه ای | ۱/۲ عدد |
روغن زيتون | ۱ قاشق غذاخوری |
نمك ، فلفل و زردچوبه | به ميزان لازم |

طرز تهیه خوراک قارچ و هویج بخارپز رژیمی
طرز تهیه خوراک قارچ و هویج بخار پز
• کف تابه ای رژیمی یا نچسب را با اسپری یا قلم مو چرب کنید.
• سبزیجات اسلایس شده را در ماهيتابه ريخته و نمك و فلفل و زردچوبه را اضافه كنيد .
• درب تابه را گذاشته و با حرارت کم اجازه دهید بخار پز شوند.
• زمانی که آب قارچ کشیده شد خوراک شما آماده است.
• این غذا را در فر که با دمای ۲۳۰ درجه سانتیگراد گرم شده میتوانید تهیه کنید. هر ۱۵ دقیقه سبزیجات را هم بزنید تا زمانی که آب قارچ کشیده شود.
۳- سوپ کلم چربی سوز
مواد لازم سوپ کلم چربی سوز
زمان آماده سازی : ۱ ساعت
مواد لازم برای ۱۶ نفر
کلم کوچک | ۱ عدد خرد شده |
ساقه کرفس | ۱۰ عدد خرد شده |
هویج پوست گرفته و خرد شده | ۶ عدد |
پیاز پوست گرفته و خرد شده | ۳ عدد |
فلفل دلمه خرد شده | ۲ عدد |
آب سبزیجات یا آب گوشت | ۴۲۰ میلی لیتر |
طعم دهنده سوپ | در صورت تمایل |
پوره گوجه فرنگی | ۸۰۰ گرم |
رب گوجه فرنگی | به میزان لازم |
کنسرو نخود سبز | ۱ عدد |

طرز تهیه سوپ کلم چربی سوز رژیمی
طرز تهیه سوپ کلم چربی سوز
• سبزیجات را به اندازه ۱ تا ۱٫۵ سانتیمتر خرد کنید.
• تمام سبزیجات به جز نخود سبز را داخل قابلمه ریخته و آب سبزیجات را اضافه کنید به اندازه ای که روی سبزیجات را بگیرد و شعله را زیاد کنید تا به جوش آید.
• شعله را کم کرده به مدت ۳۵-۴۵ دقیقه بجوشانید تا سبزیجات نرم شود.
• رب را جداگانه کمی تفت دهید و نیم ساعت بعد از جوشیدن سبزیجات اضافه کنید.
• نخود سبز را هنگامی که سوپ جا افتاد اضافه کرده و میل نمایید.
۴- خوراک کدو سبز و قارچ
مواد لازم خوراک کدو سبز و قارچ
کدو سبز | ۴ عدد |
قارچ | ۴ لیوان |
پیاز | ۱ عدد |
سرکه | ۳ قاشق غذاخوری |
روغن زیتون | مقداری |
ریحان تازه یا پیازچه | در صورت تمایل |

طرز تهیه خوراک کدو سبز و قارچ رژیمی
طرز تهیه خوراک کدو سبز و قارچ
• سبزیجات را حلقه کنید و پیاز را خلالی خرد کنید و همراه سرکه و ادویه و روغن زیتون در کاسه ای با هم مخلوط نمایید.
• سبزیجات را داخل سینی فر ریخته و به مدت ۱۵ دقیقه در فری که با دمای ۲۰۰ درجه سانتیگراد گرم شده بگذارید تا برشته شود.
• سبزیجات را هم بزنید و در صورتی که هنوز آب داشتند دوباره ۱۵ دقیقه دیگر در فر قرار دهید.
• در انتها میتوانید به سلیقه خودتان مقداری ریحان یا پیازچه خرد شده روی خوراک بریزید.
۵- سالاد رنگین کمان رژیمی
مواد لازم سالاد رنگین کمان رژیمی
مواد لازم برای ۴ نفر
نودل یا برنج | ۱۲۰ گرم |
روغن کنجد | ۱ قاشق غذاخوری |
مارچوبه | ۲۴ عدد |
کلم خلالی خرد شده | ۲ لیوان |
ریحان خرد شده | ۲ قاشق غذاخوری |
نعنا خرد شده | ۲ قاشق غذاخوری |
سرکه | ۲ قاشق چایخوری |
هویج خلالی خرد شده | ۱ لیوان |
فلفل دلمه قرمز خلالی خرد شده | ۱ لیوان |
فلفل دلمه زرد خلالی خرد شده | ۱ لیوان |
مواد لازم برای سس بادام زمینی
کره بادام زمینی | نصف لیوان |
سویا سس | یک چهارم لیوان |
آب | یک چهارم لیوان |
سرکه | ۱ قاشق غذاخوری |
عسل | ۱ قاشق غذاخوری |
سیر له شده | ۱ قاشق چایخوری |
فلفل قرمز خرد شده | یک چهارم قاشق چایخوری |

طرز تهیه سالاد رنگین کمان رژیمی
طرز تهیه سالاد رنگین کمان رژیمی
• نودل را بر اساس دستور پشت بسته درست کنید و با آب سرد آبکشی نموده سپس در کاسه ای با روغن کنجد مخلوط نمایید.
• مارچوبه را به مدت ۳۰ ثانیه در آب در حال جوش بیندازید سپس در آب سرد انداخته آبکش کنید و به اندازه ۲٫۵ سانتی برش بزنید.
• کلم ، ریحا ، نعنا و سرکه را با هم مخلوط نمایید.
• نودل را بین چهار کاسه تقسیم کنید و سپس هر قسمت کاسه را با مخلوط کلم، هویج و فلفل دلمه پر کنید.
• برای تهیه سس بادام زمینی تمام مواد را با هم مخلوط نمایید و همراه با سالاد میل نمایید.
به نکات زیر توجه کنید